Menu
Вашата количка
Продажба на висикокачествено професионално фризьорско оборудване на най-ниски цени!

Доставка

!!! ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !!!
Ние екипът на Стил и Грация ЕООД се стараем клиентите ни да могат да пазаравуат при нас лесно, без затруднения, за да пристигат продуктите навреме и да сте спокойни за вашата поръчка.
Доверяваме се  на лицензираните  куриерски фирми "СПИДИ" и "Транспрес" за доставката на вашите продукти.

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. 

Срок на доставка на продукти в наличност:
До 2 работни дни за София и големите градове. За останалите населени места, където куриерите работят по график, пратката пристига според графика на куриера. Той обикновено извършва доставки в определени дни от седмицата. Пратки заявени до 15:00 часа се предават на куриера на същия ден.

При поръчки на неналичен в складовата ни база продукт срокът за доставка се консултира при поръчката.

Всичките ни пратки пътуват с опция преглед, тест и застраховка. Пратки приети от куриер без възражение не подлежат на рекламации

Сумата за доставката следва да се добави към наложения платеж.
Заплащането се извършва на място при получаване на продукта, директно на куриера, който ви доставя стоката (Пример: Ако вашата поръчка е на стойност 205 лв, а транспортните разходи 15лв При получаването на поръчката си заплащате на куриера 220лв)

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.