Menu
Вашата количка

Поръчки

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ НЯКОЛКО НАЧИНА ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА ПРИ НАС:

ПО ТЕЛЕФОНА - Най бързият и лесен начин за поръчка, който не изистква регистрация в сайта. Още със самият телефонен разговор се уточнява продукт, брой, цвят, получател, телефон за контакт , адрес за доставка, начин на плащане и данни за фактура, както и електронна поща за изпращане на фактурата.

ОНЛАЙН - Има два лесни начина на поръчка чрез сайта:
-Бърза поръчка без регистрация – Чрез бутона купи сега и попълването само на няколко отбелязани с 
*  задължителни полета и потвърждаване на поръчката.  

-Поръчка – попълват се отбелязаните със * задължителни полета, изискващи подробна информация за данни за получател, данни за фирмата (фактурата), начин на плащане, получател и адрес за доставка.

ЕЛ. ПОЩ@ Напишете ни електронна поща за това кой е желаният от вас продукт, брой, цвят, получател, тел за контакт, адрес за доставка,начин за плащане и данни за фактурата, както  и електронна поща за изращането на фактурата.

ВАЙБЪР - Напишете ни кой е желаният от вас продукт, брой, цвят, получател, тел за контакт, адрес за доставка,начин за плащане и данни за фактурата, както  и електронна поща за изращането на фактурата.

!!! За всички продукти, които са с ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА моля свържете се с нас на тел 0899131646 за да уточните срокът за възможна доставка. Необходимо е 50 % авансово плащане при поръчката !!!

!!! Минимална поръчка за продукти от сайта е  20 лв !!!

Изберете най-удобния за Вас начин да направите поръчката си 

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !!!
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.