Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/frizqefj/public_html/catalog/controller/journal3/product.php on line 67
Мебели за фризьорски салони
Menu
Вашата количка

Мебели за фризьорски салони

Оборудване за фризьорски салон

Често хората прекарват много време в салоните за красота. Посещават ги редовно и държат на комфорта и отношението, които се предлагат в тях. За да може максимално да се доближи фризьорският бизнес до сърцето на клиента е нужно да заложи на красиво и качествено оборудване за фризьорски салон и разбира се на добро и вежливо отношение.

Първата много важна и отговорна стъпка в стартирането на този бизнес е оборудването за фризьорски салон. Процеса по избиране на мебели, уреди и други консумативи не само че струва пари, но е нужна и висока компетентност при подбора на избор.

Виж повече

Оборудване за фризьорски салон 1 - син


Разумност при оборудване за фризьорски салон

Точно така разумност е правилната дума, когато става въпрос за избиране на оборудване за фризьорски салон. Този път определено не е лесен, но така е с всяко начинание. При покупка на оборудване за фризьорски салон трябва да бъдете запознати много добре с професията на фризьор. Това е така, защото трябва да знаете кои са най-ценните и необходими уреди за салона.

Само професионалист с опит може да прецени какво е нужно за пълното съчетание между консумативи и услуги. Помещението, което ще бъде оборудвано трябва да се познава в изключителна детайлност, за да може всеки един уред да се впише добре и да се намира на определеното си място. Много хора смятат, че цената е определяща при закупуването на оборудване за фризьорски салон, но това изобщо не е така. Защото при правилна подредба на уредите и ясен план за това, какво точно ще трябва да бъде купено може да се свърши чудесна работа дори с минимален бюджет. Да се закупи оборудване за фризьорски салон на висока цена далеч не е неразумно, стига то да се използва ежедневно и да носи приходи на салона за красота. Глупост би било да се закупуват артикули, които само ще заемат място и ще събират прах. Неразумно е и да се пазаруват прекалено евтини продукти от някакви разпродажби тип втора ръка. Вероятността именно този уред да бъде повреден или некачествен е много голяма. А това от друга страна би донесло огромни щети за салона в дългосрочен план.

Преди да направите каквато и да е стъпка винаги си правете списък, който да следвате. Отделете достатъчно време, за да обмислите покупката си и ако отново не сте сигурни потърсете мнението на специалист в областта на оборудването за фризьорски салон.

 

Основно оборудване за фризьорски салон

Оборудване за фризьорски салон 2 - рафтове

Когато се говори за оборудване на фризьорски салон, мислите автоматично отиват първоначално при обзавеждането и чак след това при оборудването и цялостната обстановка в салона. Както може да предположите това е грешка. За да се избегнат финансови загуби при избора на оборудване на фризьорски салон трябва да имате предварително съставен план за действие и покупки. Подходящото оборудване за фризьорски салон не само ще гарантира удобството, което предлага, но и ще се превърне във вашият подпис. Ето защо си струва да закупите удобни и елегантни мебели, които изцяло да съвпадат с интериорния дизайн на салона.

При нас ще откриете всичко за фризьорството, при това на много достъпни цени. Предлагаме богат избор на

 • Измивни колони.
 • Бръснарски столове.
 • Фризьорски столове.
 • Детски фризьорски столове
 • Фризьорски колички.
 • Фризьорски табуретки
 • Фризьорски поставки за крака
 • Фризьорски поставки за сешоар
 • Фризьорски огледала.
 • Фризьорски рецепции
 • Дивани и фотьойли за приемна
 • Фризьорски апарати
 • Фризьорски пакети.
 • Фризьорски аксесоари .
 • Всякакви еднократни консумативи. 

 

В допълнение на мебелите трябва да включите и закачалка за дрехи, красива маса върху която да сложите списания с най-новите тенденции. В оборудването за фризьорски салон задължително присъства помощната масичка. Главните мебели, с които трябва да бъде оборудван един салон за красота, включват: шкафове за козметика, стол, измивна колона, количка и сешоар Детският стол за подстригване също е необходим за качественото оборудване на фризьорски салон. Грижата към най-малките клиенти е от голяма важност. За да може едно дете да стои мирно по време на процедурата, то трябва да се чувства комфортно иначе рискувате да провалите посещението му в салона.

Оборудването за фризьорски салон включва и рецепция. Тя допринася за цялостния вид на салона. Първото впечатление на клиента за вас идва точно от мястото за прием. В случай, че салонът е с по-малка площ, добро решение е да бъде оборудван само с малък брой мебели или компактни сгъваеми такива.

 

 
Оборудване за фризьорски салон 3 - салон

Друго оборудването за фризьорски салон


След като сте избрали всички необходими мебели и фризьорски станции следва да изберете и останалите продукти, с които да завършите оборудването. Ето някой важни елементи от цялостното оборудването за фризьорски салон:

·         Професионални сешоари тип каска – ако разполагате с повече площ, то това ще бъдат идеални покупки за вашият салон. Не само заради чара, който носят в себе си тези сешоари, а и заради тяхната функционалност. По иновативните модели на пазара предлагат и сензорен индикатор, с който може да следите и настройвате процеса на работа;

·         Стерилизатори – още един важен инструмент, който е част от оборудването на фризьорски салон. Стерилизаторите са важни, защото е необходимо всички продукти и средства, които се използват в салона да бъдат дезинфекцирани;

·         Нагревател за кърпи  - той премахва голям брой от бактериите, които попадат върху кърпите. Идеален за подръжка на добрата хигиенна грижа. Нагревателят за кърпи също е препоръчителен в оборудването за фризьорски салон;

·         Материали за еднократна употреба – тук са включени всички аксесоари, като ръкавици, предпазители, перелини, хартиени ролки за около врата. След използването им те трябва да се изхвърлят, това ги прави постоянен консуматив в поддържането и оборудването на фризьорски салон;

·         Материали за многократна употреба – включват кърпи, ленти за коса, фризьорски престилки, дори и кофи за отпадъци;

Важно е да се запомни, че оборудването за фризьорски салон, което влиза в контакт с кожата, задължително се стерилизира и дезинфекцира. 


Оборудване за фризьорски салон – детайли

Оборудване за фризьорски салон 4 - детайли


Дори най-удобните, меки и елегантни мебели няма да създадат търсената уютна атмосфера ако не са допълнени с интересни аксесоари. Когато избирате този вид оборудване за фризьорски салон трябва да внимавате да не прекалите, защото това ще създаде визуален хаус и отблъскващ вид на салона. Винаги се стремете към изчистен, семпъл и приветлив вид на вашият салон. Може да добавите елегантни рамки, в които да поставите своите сертификати. Също така може да сложите поставка за визитки в близост до всяко работно място. Много цветове натоварват окото, бъдете внимателни.

Цялостното оборудване за фризьорски салон, може да бъде и приятна задача ако сте на точното място и знаете какво желаете да направите. Може да поръчате вашето оборудване за фризьорски салон чрез нашия сайт. Предлагаме само висококачествени продукти на отлични цени. При възникнали въпроси винаги може да се свържете с нас.

 

 

Разумност при оборудване за фризьорски салон

Основно оборудване за фризьорски салон

Друго оборудването за фризьорски салон

Оборудване за фризьорски салон – детайли

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.