Menu
Вашата количка
Продажба на висикокачествено професионално фризьорско оборудване на най-ниски цени!

Измивни фризьорски колони

Модел: SC-L17N
Измивна фризьорска колона Черна керамична мивкаКонструкция в черноТапицерия - устойчива и лесна за поддръжка еко кожа в черноТапицерия - бързовъзстановяваща се пянаРазмериДължина 115 смВисочина 94 смШирина 66 см..
1,100.00лв.
Модел: SC-N28N
Удобна и стилна измивна фризьорска колона Тапицирана в мека еко кожа, устойчива и лесна за почистване и поддръжкаПолу-наклонено положение на облегалка за по-голям комфорт на клиентитеПодложка за крака с регулируема височинаЧерна керамична мивка 56 х 54 х 25 смМетални подлакътнициРазмери Ши..
950.00лв. 1,160.00лв.
Модел: SC - L20
Преносима измивна фризьорска колона  L20Плитка пластмасова фризьорска мивка с компактен дизайнПодходяща е за малки пространстваВисочината на мивката може да се регулира механично посредством металната ѝ стойкаОсновата  тип звезда от черна пласмаса без колелцаМивката не е обо..
99.00лв.
Измивна бръснарска / фризьорска колона City Измивна бръснарска / фризьорска колона City
Нови Предварителна поръчка
Модел: NBB - LK01 CITY
Измивна фризьорска колона CityВисоко качествоБяла или черна керамика - по изборКонструкция - метал и дърво Висококачествена батерия Комплект- единичен кран и гъвкав душСтруктурата е направена от метален профил, чийтоповърхността е покрита със специален устойчив на влага лак.Метал..
750.00лв.
Измивна фризьорска колона Art
Предварителна поръчка
Модел: ES-06097/50
Измивна фризьорска колона Art Елегантен  дизайн с максимален комфортТапициран в черна еко кожа устойчива и лесна за почистванеПодлакътници с метален завършекЧерна керамична мивкаМетални крачетаРазмериШирина: 67 смДължина: 120 см..
1,600.00лв.
Измивна фризьорска колона Brisa marron Измивна фризьорска колона Brisa marron
Предварителна поръчка
Модел: NBB-PM04
Измивна фризьорска колона Brisa marronВисоко качество и максимален комфортЕлегантен  дизайн Бяла керамика под формата на пирамидаПодвижна поставка за максимален релакс на клиентаВисочина: 76 смВисочина с керамиката 95 смДължина с поставката за краката 197 смШирина 69 смТегло 60 кг..
1,999.00лв.
Измивна фризьорска колона Cubo plus - различни  цветове Измивна фризьорска колона Cubo plus - различни  цветове
Предварителна поръчка
Модел: NBB-PM01
Измивна фризьорска колона Регулируема височина за крака с механизъмЧерна или бяла керамична мивка регулируема по височина,адаптираща се към шията, създавайки усещане за релаксВътрешността на основата е от асеро,лакирана с боя и с декоративна твърда пластмаса.Удобен стол, приспособим към тялото ..
1,599.00лв.
Измивна фризьорска колона Cubo plus basic - черна Измивна фризьорска колона Cubo plus basic - черна
Нови Предварителна поръчка
Модел: NBB-PM06
Измивна фризьорска колона Черна или бяла керамична мивка регулируема по височина,адаптираща се към шията, създавайки усещане за релаксВътрешността на основата е от асеро,лакирана с боя и с декоративна твърда пластмаса.Удобен стол, приспособим към тялото на човека в полулегнало състояние,дава чу..
1,500.00лв.
Измивна фризьорска колона Cubo plus basic - черна-92 Измивна фризьорска колона Cubo plus basic - черна-92
Нови Предварителна поръчка
Модел: NBB-PM07
Измивна фризьорска колона Черна или бяла керамична мивка регулируема по височина,адаптираща се към шията, създавайки усещане за релаксВътрешността на основата е от асеро,лакирана с боя и с декоративна твърда пластмаса.Удобен стол, приспособим към тялото на човека в полулегнало състояние,дава чу..
1,500.00лв.
Измивна фризьорска колона Flamenco
Предварителна поръчка
Модел: PQ-YAHMT-3002
Измивна фризьорска колона FlamencoДекорирана мивка от порцеланСмесителна батерияВключва стъпенкаРазмери:Дължина: 117 смШирина: 54 смВисочина: 100 смСтъпенки: 49 x 33 x 17 см..
1,699.00лв.
Измивна фризьорска колона Jacob Измивна фризьорска колона Jacob
Предварителна поръчка
Модел: MP-Jacob
Измивна фризьорска колона JacobВисоко качествоСедалка с вътрешна метална структураТапицерия с висока плътност, бързовъстоновяваща формата си пяна Еко кожа, устойчива и лесна за почистванеБяла керамикаКонструкция - фибростъкло Висококачествена батерия Комплект- единичен кран ..
1,550.00лв.
Измивна фризьорска колона L04 Измивна фризьорска колона L04
Нови -1 % Предварителна поръчка
Модел: SC- L04
Удобна и стилна измивна фризьорска колона Тапицирана в мека еко кожа, устойчива и лесна за почистване и поддръжкаПолу-наклонено положение на облегалка за по-голям комфорт на клиентитеЧерна керамична мивка 56 х 54 х 25 смМетални подлакътнициРазмери Ширина без подлакътници см Ширина с п..
950.00лв. 960.00лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.