Menu
Вашата количка

Измивни фризьорски колони

Измивна колона позната още, като помощникът на фризьора. Именно върху измивната колона се случва магията на фризьорството. Голяма част от предлаганите фризьорски услуги налагат измиване на косата, като тази дейност може да се извърши най-лесно и приятно с помощта измивна колона. Това е мястото, където косата на клиента се измива, подлага на различни терапии и процедури,  прави се матиране и тн . Измивната колона е много важен елемент и е неизменна част от оборудването на всеки фризьорски салон.

Виж повече

Измивна колона – как изглежда

Измивна колона 1 - черна

Измивната колона представлява подвижна или статична мивка, в която фризьорите измиват косите на своите клиенти. Измивната колона може да е с карамична или пластмасова мивка. Зависи от нейната цена и техническите ѝ характеристики.  Освен функционалност, удобство и комфорт, измивната колона внася и много стил и елегантност към интериора и визията на всеки салон за красота Предлагаме огромен избор от модели, цветове и тапицерии, като всеки един детайл при тяхната изработка е съобразен с комфорта, както на професионалиста, така и на клиента.  Оборудвани са с удобни седалки, позволяващи на тялото да заеме ергономична поза. Те имат различна форма, която приляга плътно към тялото, за да се предотврати намокряне на дрехите по време на измиване на косата. Изработени са от качествени материали, пълнежа на седалките е от дунапрен или пяна, тапицирани са с устойчива и лесна за почистване и поддръжка еко кожа, за основата се използва качествено и издръжливо фибростъкло, разполагат с подлакътници за допълнителен комфорт на клиента, като някои измивни колони разполагат с  пригодена стойка за крака за допълнителен комфорт. Всички измивни колони, които ще намерите при нас разполагат с удобни и дълбоки мивки, които улесняват работата на професионалиста, както при работа с къси, така и с по-дълги коси.

·         Подвижна (портативна) измивна колона – този вид измивна колона е удобна за по-малките салони или за стартиращи фризьорски бизнеси. Лесно преносима е и не заема много място. Цената ѝ е икономична, а нейната компактност гарантира успешна работа;

·         Статична измивна колона – тази измивна колона представлява практична фризьорска мивка придружена от конструкция (колона), която няма прикрепен стол. Повечето конструкции на статичната измивна колона са изработени от фибростъкло, а мивката ѝ е керамична в черен или бял цвят.  

·         Измивна колона със стол – най-доброто от света на измивните колони, те предлагат изключителен комфорт при сядане за клиента и функционалност и удобство за фризьора защото повечето от тях разполагат с функция за контрол на ъгъла на мивката и нейната височина. Разполагат с черна и бяла керамична мивка, която лесно може да поддържате чиста и бляскава с препарат за керамика.

·         Измивна колона с поставка за крака – този тип измивна колона допринася за комфорта на клиента по време на грижите за неговата коса. Поставката за краката може да бъде механично с ръчка или електрическо с бутони или дистанционно контролиране. В някои салони измивната колона с поставка за крака, не служи само за по-голямо удобство, а понякога предлага няколко процедури наведнъж. Представете си ситуация, в която една дама разполага само с час, а има желание да се погрижи, както за своята коса, така ѝ за своя педикюр. Тогава на разположение идва именно тази колона. Това е често срещана практика;

Всички модели на измивна колона, които ще откриете при нас са снабдени с смесител за водата и душ и разполагат и със система за отвеждане на мръсната вода.

Консумативи за измивна колона

Измивна колона 2 - удобство

Както всеки уред, така и измивната колона има нужда от грижа и консумативи. Това са най-често срещаните допълнения за измивна колона:

·         Подложка за глава – този артикул се грижи за допълнителен комфорт на клиента. Произвежда се най-често от силикон или гума, за да може да достави максимално удобство. Поставя се в края на мивката, където ще бъде врата на клиента по време на измиването;

·         Уплътнител за измивна колона – с функция за контрол на ъгъла на мивката и нейната височина,  допринася за прилягането на керамиката плътно към тялото, за да се предотврати намокряне на дрехите по време на измиване на косата

·         Смесителна батерия за вода – това е една от основните части на измивната колона, която регулира температурата на водата по време на измиването.

·         Душ за измивна колона – може да бъде хромиран, пластмасов или гумен.

·         Система за отвеждане на мръсната вода – съдържаща решетка за събиране на упадалите космите по време на измиването на косата

 

Ролята на измивната колона

Измивна колона 3 - бяла

Видът на един фризьорски салон се определя от малко, но важни елемента за да допринесе за неговия успех. Ако искате вашият салон да привлече много клиенти, то тогава е необходимо да им осигурите следните прости, но изключително полезни услуги:

·         Локация на салона – нека започнем отдалеч. Още с избирането на място за отварянето на салона, вие правите една от най-важните стъпки. Много клиенти ще избират вашия салон, не само поради високото ниво на обслужване, което ще им доставите, но и заради мястото на което се намира салона. В крайна сметка всеки иска да посещава локации, които са удобни и само на ръка разстояние;

 

·         Освен перфектен интериор, за да изпълни нуждите на клиента един фризьорски салон има нужда от висококачествена измивна колона. Тя ще допринесе до голяма степен за цялостното представяне на фризьора и крайния резултат от неговата работа. Има хора, които посещават салоните за красота, само за да измият косата си. Защото всички знаем ефекта от току що почистена коса в салон и в домашни условия. Да, определено разликата е видима. Ето защо закупуването на истинска и качествена измивна колона е от такова значение. Тя не е просто гребен, с който ще разресвате косите на своите клиенти. Измивната колона е като дясна ръка на професионалистите фризьори и бръснари. Идеалната измивна колона притежава красива визия (за да бъде в тон със салона) масивен и елегантен корпус, дълбока мивка и удобен стол предлагащ регулация. Именно столът към измивната колона определя комфорта, който ще изпитва клиента по време на процедурата. За да бъде удобен, той трябва да притежава мека и нежна тапицерия, облегалка, която осигурява правилна позиция на тялото, подлакътници, които да допринесат за удобството на Вашия клиент. С избора си на измивна колона, вие избирате и своя брой клиенти;

 

·         Качествена козметика – освен добра основа ни е нужно и добро допълнение. Винаги обръщайте внимание на продуктите, които закупувате за салона си. Залагайте само на качествени артикули, които да отговарят на всички ваши изисквания. Никога не правете компромис, защото често евтиното излиза много по-скъпо в последствие;

Клиентът винаги избира да посети място на което е сигурен, че ще се погрижат отлично за неговите нужди и добрият му външен вид.

 

Нека обобщим: Измивната колона е много важна част от оборудването на един салон. Повечето фризьорски услуги налагат измиване на косата,  което се извършва най-лесно и приятно с помощта на измивна колона. Стил и грация ЕООД предлага  много варианти професионални измивни колони. Освен функционалност, удобство и комфорт, измивната колона създава усещане за стил и елегантност към интериора и визията на всеки салон за красота. 

Може да изберете подходяща измивна колона за вашия салон от уеб сайта ни за фризьорско оборудване. Поръчайте лесно, дори и на изплащане. Всички продукти, които предлагаме са на достъпни цени и гарантират високо качество. При възникнали въпроси не се притеснявайте да се свържете с нас чрез контактната ни форма, на посоченият телефонен номер или електронна поща.  

 

Измивна колона – как изглежда

Консумативи за измивна колона

Ролята на измивната колона

 

Модел: AS-132936
Измивна фризьорска колона MT-A2 - бялаВисоко качествоПрактичен и компактен модел фризьорска мивка без стол, отличаващ се с изчистена визия и функционален дизайн. Моделът е много удобен за работа.Бяла керамична дълбока мивка - позволява лесно измиване дори на дълги коси.Ъгълът на мивката може да..
650.00лв. 950.00лв.
Модел: NBB-PM08pinki
Измивна фризьорска колона Cubo basicЧерна или бяла керамична мивка регулируема по височина, адаптираща се към шията, създавайки усещане за релаксВътрешността на основата е от асеро,лакирана с боя и с декоративна твърда пластмаса.Удобен стол, приспособим към тялото на човека в полулегнало състоя..
1,950.00лв.
Модел: NBB-PM08Turquoise
Измивна фризьорска колона Cubo basicЧерна или бяла керамична мивка регулируема по височина, адаптираща се към шията, създавайки усещане за релаксВътрешността на основата е от асеро,лакирана с боя и с декоративна твърда пластмаса.Удобен стол, приспособим към тялото на човека в полулегнало състоя..
1,950.00лв.
Модел: NBB-PM01grey
Измивна фризьорска колона Cubo Plus NegroИндивидуална облегалка за главаРегулируема височина за крака с механизъмБяла керамична мивка регулируема по височина, адаптираща се към шията, създавайки усещане за релаксВътрешността на основата е от асеро,лакирана с боя и с декоративна твърда плас..
2,040.00лв.
Модел: SC-L14N
Измивна фризьорска колона DorisВисоко качествоСтруктура с фибростъклоСедалка с вътрешна метална структураТапицерия с висока плътностЕко кожа, устойчива и лесна за почистванеЧерна керамика Висококачествена батерия РазмериДължина  см Ширина  смВисочина до седалката  ..
1,350.00лв.
Модел: D-0010041-Faid RZ-WAVE
Измивна фризьорска колона FaidВисоко качествоСедалка с вътрешна метална структураТапицерия с висока плътностЕко кожа, устойчива и лесна за почистванеБяла/черна керамика Висококачествена батерия Сифон с решетка за космиКомплект- единичен кран и гъвкав душ и подложка за главаРазмер..
1,980.00лв.
Модел: D-0010521-Flipp RZ-ROLLS
Измивна фризьорска колона FlippВисоко качествоПолиестерна структура с фибростъклоСедалка с вътрешна метална структураТапицерия с висока плътностЕко кожа, устойчива и лесна за почистванеБяла / черна керамика Висококачествена батерия Сифон с решетка за космиКомплект - единичен кран..
1,360.00лв.
Модел: L28N
Удобна и стилна измивна фризьорска колона Тапицирана в мека еко кожа , устойчива и лесна за почистване и поддръжкаПолу-наклонено положение на облегалка за по-голям комфорт на клиентитеПодложка за крака с регулируема височинаЧерна керамична мивка 56 х 54 х 25 смМетални подлакътнициРазмери Ш..
1,350.00лв.
Модел: MP-Marvin
Измивна фризьорска колона MarvinВисоко качество, комфотна седалкаСедалка с вътрешна дървена структураТапицерия с висока плътност, бързовъстоновяваща формата си пяна Еко кожа, устойчива и лесна за почистванеБяла/черна керамикаВисококачествена батерия Комплект- единичен кран и гъвк..
1,750.00лв. 2,150.00лв.
Модел: D-0010531-Odden RZ-KNOT
Измивна фризьорска колона OddenВисоко качествоПолиестерна структура с фибростъклоСедалка с вътрешна метална структураТапицерия с висока плътностЕко кожа, устойчива и лесна за почистванеБяла/черна керамика Висококачествена батерия Сифон с решетка за космиКомплект - единичен кран и..
1,360.00лв.
Модел: MP-Oliver
Измивна фризьорска колона OliverВисоко качествоТапицерия с висока плътност, бързовъстоновяваща формата си пяна Еко кожа, устойчива и лесна за почистванеМивка от полипропилен - пласмасаКонструкция - полипропиленВисококачествена батерия Комплект- единичен кран и гъвкав душРазмериДъ..
900.00лв.
Модел: NBB-PM02-ODRY-turquise
Измивна фризьорска колона Tor със седалка OdryКласически модел измивна фризьорска колонаКерамична мивка - черна или бяла с регулируема височина за да създаде удабстово на клиентаСива остнова под мивката покрита с декоративна пласмасаТапицерия - кожа, устойчива и лесна за почистванеБързо възстановява..
1,650.00лв.
Показва 1 до 12 от 151 (13 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.