Menu
Вашата количка

Фризьорски колички

Фризьорската количка е част от важните елементи за цялостното обзавеждане на един салон за красота. Тя не заема много място, лесно подвижна и преносима е и прави работата на стилиста много по-улеснена. За всеки стилист е важно да има до себе си качествена и сигурна фризьорска количка.

Виж повече

Какво представлява фризьорската количка

Фризьорска количка 1  - дървена

Фризьорската количка е създадена, за да помага при работата на фризьора. Тя има различен брой отделения и шкафчета, които често са подредени като етажи. Най-горният ред  на фризьорската количка служи главно за работен плот. Върху него се оставят гребените, купите с боя, листата фолио и всички останали части, които са нужни на фризьора за изпълнение на дадена процедура.

Освен рафтчета, фризьорската количка много често има и поставка за сешоар, маша или преса. Това прави тяхното използване много лесно, защото върху поставката прикрепена към фризьорската количка, инструмента се закрепя устойчиво и неговия кабел не се оплита, което отново е в полза на работещия.

Фризьорската количка не само спестява време, но и организира процеса на работа на фризьора. Така всеки инструмент е на точното си място и това прави пространството подредено и допринася за цялостното впечатление, което ще остане в клиента. Фризьорската количка е неизменна част от ежедневието на всеки коафьор.

Различните модели фризьорска количка се произвеждат от разнообразни материали. Масово се използват пластмасови фризьорски колички в тъмната гама. Защото техният външен вид е универсален и се вписва чудесно във всяка обстановка, като не е необходимо да се правят допълнителни промени в интериора на салона или на фризьорската количка.

Защо е препоръчително да се използва фризьорска количка

Фризьорска количка 2 - тъмна

Фризьорската количка спестява много от времето при изпълнение на даден вид разкрасителна процедура. В нея стоят всички инструменти и козметики на фризьора, което от своя страна допринася за бързата му и качествена работа. Фризьорската количка обикновено има крачета, благодарение на които специалистът може да достъпи всичко, което му е необходимо само ако протегне ръката си. Колкото са важни ножиците и гребена на един стилист, толкова е важна за него и фризьорската количка. Защото много от продуктите, които се нанасят върху косите на клиентите имат срок за действие. Ако този срок се надмине определено съществува риск, не само за козметиките, но и за скалпа и цялата коса на клиентите. Точно за това е от такова значение използването на помощна фризьорска количка. Тя се счита, като един от най-ценните мебели във всеки салон. Това, което ще забележите при влизане в студио за красота обикновено е столът и фризьорската количка. 

 

Как да изберете подходяща фризьорска количка?

Изборът може да ви изглежда като лесна задача, но всъщност трябва да обърнете внимание на няколко значителни етапа при избора на перфектната фризьорска количка:

 Фризьорска количка 3 - удобство

·         Размерът на фризьорската количка – преди да отидете да закупите или да поръчате своята фризьорска количка е необходимо да знаете точните размери, които ще ви трябват за нея. За това е нужно да премерите мястото, на което смятате тя да стои, когато не се използва. Така няма да сбъркате с избора си и няма да се наложи да връщате стоката или да губите ценно пространство от салона си;

  • Материалите, от които е изработена фризьорската количка – важно е да знаете от какво точно е произведена вашата фризьорска количка, за да можете да се грижите правилно за нейния външен вид. Така ще може да се насладите на първоначалната ѝ визия за по-дълъг период от време;
  • Цвета на фризьорската количка – вече се предлагат много цветове фризьорски колички. Може да изберете точно такъв цвят, какъвто е необходим за перфектното съчетаване на продукта с останалите мебели в салона;
  • Функциите, които предлага – това са именно удобствата, които доставя всяка една фризьорска количка. Може да са стойки са сушилни средства, купи за боя или за фиби, поставка за шишета, отделения за гребени, регулиране на височината на стойката и още много други функции и удобства;

·         Брой отделения, които има – според броя на отделения, които има фризьорската количка може да варира нейната височина. Преди да закупите количка, трябва да знаете колко точно организационни шкафчета ще ви бъдат нужни.


Модели фризьорска количка

Фризьорска количка 4 - черна

Както споделихме на пазара има изобилие от различни модели на познатата вече фризьорска количка. Разновидностите наистина са много, от броя на шкафчетата, вида на цялата структура, до цвета и цената на количката. Сега ще опишем по обстойно два от най-често срещаните вида на фризьорската количка:

·         Помощна фризьорска количка – разполагат с малко на брой отделения, понякога дори само с работен плот. Размерите на тези колички са минималистични, което автоматично ги прави страхотен консуматив за малките салони. Стойката им може да бъде изработена от неръждаема стомана или друг вид метал. Работният плот и шкафчетата за разпределение обикновено са направени от масивна пластмаса, за да може теглото на цялата фризьорска количка да бъде малко. Това ще помогне при нужда, количката да се пренесе лесно дори и от един човек. Почти всичко модели на този вид колички разполагат с колела за плавно и бързо предвижване. Така количката винаги ще бъде на мястото си, а именно в близост до фризьора. 

 

·         Стандартна фризьорска количка – по подобие на помощната количка, стандартната фризьорска количка има отделения за организиране на работа, работен плот и колела за лесно пренасяне или предвижване. Материалът за изработването на тези продукти може да бъде дървен, метален или пластмасов. Ако липсва някакво нужно отделение или поставка към тях може да се прикрепи, чрез специални захвати на консумативите. Външният им вид може да бъде както като на шкаф напълно закрит, така и като на малка секция с открити полици. Главните разлики в сравнение с помощните фризьорски колички са, че стандартните колички са по-големи като обем (разполагат с повече шкафчета и други отделения) и може една фризьорска количка да бъде използване от две работни места. Някои модели фризьорска количка предлагат 360° завъртане на целият корпус, което ги прави идеални за динамична работа.

Стил и Грация предлага цялостно професионално обзавеждане и оборудване за фризьорски салони и огромно разнообразие на различни модели фризьорски колички с класически или разчупен дизайн, предлагащ функционалност, практичност и удобство на добри цени

Цените на фризьорски колички варират според техните технически и функционални характеристики. В нашия сайт може да разгледате богат каталог от наличности и да поръчате на достъпна цена. Ние не правим компромис в качеството на продуктите,които предлагаме. Защото държим на всеки клиент и неговата удовлетвореност от пазаруването е наша основна цел.

Какво представлява фризьорската количка

Защо е препоръчително да се използва фризьорска количка

Как да изберете подходяща фризьорска количка?

Модели фризьорска количка

Модел: BF51034
Фризьорска количка "T-300 A" 5 подвижни чекмеджета Колела за лесна подвижностРазмери:Дължина 42 смШирина 32 смВисочина 90 смРафт в горната част с място за сешоар, инструменти, аксесоариЗатворени страници..
199.00лв.
Модел: MP-Adam
Фризьорска количка Adam5 чекмеджета2 поставки за сешоар 3 поставки за четкиРазмери: 90 x 40 x 50 смДълбочина на чекмеджето 7 смКолелца за лесна подвижностЦвят черен ..
158.00лв.
Модел: WK-T002.A26
Фризьорска количка Brushy5 плъзгащи се чекмеджета и просторна горна тава с множество отделения за съхраняване на работните инструменти1 от чекмеджетата може да се закрепя в горната частМетална конструкцияКолелца за лесна мобилностТегло 9 кгРазмер 45 x 36 x 91 см..
216.00лв.
Модел: D-0004981-COMMA
Фризьорска количка Comma4 чекмеджетаПрактичен горен рафт с поставка за сешоар и място за прибориКолела за лесна подвижностРазмери:Дължина 30,5/52.5 смШирина 37смВисок 90 смТегло 4,5 кг..
150.00лв.
Модел: SC - CAR26
Фризьорска количка Flora4 издърпващи се чекмеджета Поставка за сешоарКорпусът и страничните части са изработени от металГорната част е изработена от издръжлива пластмасаМетални колелаЦветът на таблата - черенЦветът на чекмеджетата - черенРазмери:Дължина 48 смШирина 31,5 смВисочина 87 смТег..
135.00лв.
Модел: AS-109330 BF51033
Фризьорска количка Gabbiano 100CЧерна количка от две части всяко едно с ключ3 чекмеджета във всяко тяло (общо 6) Поставка за сешоарКолелца за лесна мобилностРазмер 38 х 39 х 87 см..
305.00лв.
Модел: AS-147022
Фризьорската количка Gabbiano 68A Изключително полезен елемент от оборудването на салона, който ще подобри работата и ще осигури правилен ред и организация на позицията Благодарение на практичното подреждане на продуктите, най-необходимите винаги ще бъдат под ръкаВместимият ..
230.00лв.
Модел: AS-147023
Фризьорската количка Gabbiano 68A Изключително полезен елемент от оборудването на салона, който ще подобри работата и ще осигури правилен ред и организация на позицията Благодарение на практичното подреждане на продуктите, най-необходимите винаги ще бъдат под ръкаВместимият ..
255.00лв.
Модел: AS-147024
Професионална фризьорска количка Gabbiano 68 C Изключително полезен елемент от оборудването на салона, който ще подобри работата и ще осигури правилен ред и организация на позициятаБлагодарение на практичното подреждане на продуктите, най-необходимите винаги ще бъдат под рък..
280.00лв.
Модел: AS-125868
Фризьорският помощник на Gabbiano е висококачествена мебелИзработен е от здрава ABS пластмаса със структура от стоманена рамка, осигуряваща висока стабилност и издръжливостЦялото нещо е монтирано на много издръжливи гумени колела със сачмени лагериКласически черен цвят идеално ще пасне на интериора ..
158.00лв.
Модел: AS-125870
Фризьорска количкаИзработена от пластмасов материал и метална рамка5 чекмеджетаПрактичен горен рафт с поставка за сешоар и място за прибориУстойчиви колела за лесна подвижностРазмери без допълнителната част:Дължина 37 смШирина 30 смВисок 91 смТегло 6 кг..
120.00лв. 145.00лв.
Модел: AS-125867
Фризьорска количка Gabbiano FX11-BИзработена от пластмасов материал и метална рамка4 чекмеджетаПрактичен горен рафт с поставка за сешоар и място за прибориУстойчиви гумени колела за лесна подвижностРазмери без допълнителната част:Дължина 40 смШирина 30 смВисок 95 смТегло 6 кг..
130.00лв.
Показва 1 до 12 от 59 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.