Menu
Вашата количка

Фризьорски рецепции


Модел: MP-Dylan
Фризьорска рецепция DylanИзработен от агломерирана плоскост с висока плътност, покрита с черен меламин от двете страни.Заоблени кантирани ръбовеЧекмедже с ключалка и ключИзтегляща се навън поставка за  клавиатури и отвор за кабелиПреден панел - ефект циментРазмери: Дължина 80 см&..
750.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Adrian Бръснарска /фризьорска рецепция Adrian
Предварителна поръчка
Модел: MP-Adrian
Бръснарска /фризьорска рецепция AdrianПрактична рецепция изработена от лакирано дърво и черна метална конструкцияФините линии в допълнение Чекмедже с ключШкаф с 6 пространства за съхранениеРазмери: Дължина 107,5 см Ширина 50 см Височина 100  см Тегло 66 кг..
1,800.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Finch Бръснарска /фризьорска рецепция Finch
Предварителна поръчка
Модел: MP-Finch
Бръснарска /фризьорска рецепция FinchПрактична рецепция изработена от лакирано дърво и черна метална конструкцияФините линии в допълнение и пространство за съхранение.Разполага и с 2 чекмеджета с ключалка и ключ. Размери: Дължина 110 см Ширина 51 см Височина 114  см&nbs..
1,850.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Hai Бръснарска /фризьорска рецепция Hai
Предварителна поръчка
Модел: RZ-HAI
Бръснарска /фризьорска рецепция HaiМебелната конструкция е изработена от ПДЧ с висока плътност, завършена с бял меламинов лист и с PVC кантове, фурнировани с полиуретаново лепило за перфектно уплътнениеПлот в бялоИнтериори, проектирани да увеличат интелигентно пространството за съхранение.Произведен..
1,500.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Hush Бръснарска /фризьорска рецепция Hush
Предварителна поръчка
Модел: RZ-HUSH
Бръснарска /фризьорска рецепция HushКонструкцията на мебелите е изработена от ПДЧ с висока плътност, завършена с черен меламинов лист и с PVC кантове, намазани с полиуретаново лепило за перфектно уплътнениеДекоративен повдигнат плот и предна дъска в бялоИнтериори, проектирани за интелигентно увелича..
1,500.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Karibu Бръснарска /фризьорска рецепция Karibu
Предварителна поръчка
Модел: RZ-KARIBU
Бръснарска /фризьорска рецепция KaribuМебелната конструкция е изработена от ПДЧ с висока плътност, завършена с черен меламинов лист и с PVC кантове, фурнировани с полиуретаново лепило за перфектно уплътнениеПлот с ефект дъбИнтериори, проектирани да увеличат интелигентно пространството за съхранение...
1,500.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Manaaki Бръснарска /фризьорска рецепция Manaaki
Нови Предварителна поръчка
Модел: RZ-MANAAKI
Бръснарска /фризьорска рецепция ManaakiКонструкцията на мебелите е изработена от ПДЧ с висока плътност, завършена с меламинова ламарина с ефект дъб и PVC кантове, намазани с полиуретаново лепило за перфектно уплътнениеДекоративен повдигнат плот и предна дъска в бялоИнтериори, проектирани за интелиге..
1,500.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Tamy Бръснарска /фризьорска рецепция Tamy
Предварителна поръчка
Модел: RZ-TAMY
Бръснарска /фризьорска рецепция TamyМебелната конструкция е изработена от ПДЧ с висока плътност, завършена с бял меламинов лист и с PVC кантове, фурнировани с полиуретаново лепило за перфектно уплътнениеПлот с ефект дъбИнтериори, проектирани да увеличат интелигентно пространството за съхранениеПроиз..
1,500.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Valk Бръснарска /фризьорска рецепция Valk
Нови Предварителна поръчка
Модел: RZ-VALK
Бръснарска /фризьорска рецепция ValkПрактична рецепция за фризьорски и бръснарски салон..
1,800.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Vindo Бръснарска /фризьорска рецепция Vindo
Предварителна поръчка
Модел: RZ-VINDO
Бръснарска /фризьорска рецепция VindoМебелната конструкция е изработена от ПДЧ с висока плътност, завършена с черен меламинов лист и с PVC кантове, фурнировани с полиуретаново лепило за перфектно уплътнениеПлот в черноИнтериори, проектирани да увеличат интелигентно пространството за съхранение.Произ..
1,500.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Willk Бръснарска /фризьорска рецепция Willk
Предварителна поръчка
Модел: RZ-WILLK
Бръснарска /фризьорска рецепция VillkКонструкцията на мебелите е изработена от ПДЧ с висока плътност, завършена с меламинова ламарина с ефект дъб и PVC кантове, намазани с полиуретаново лепило за перфектно уплътнениеДекоративен повдигнат плот и предна дъска в подходящ цвят дъбИнтериори, проектирани ..
1,500.00лв.
Бръснарска /фризьорска рецепция Yego Бръснарска /фризьорска рецепция Yego
Предварителна поръчка
Модел: RZ-YEGO
Бръснарска /фризьорска рецепция YegoКонструкцията на мебелите е изработена от ПДЧ с висока плътност, завършена с меламинова ламарина с ефект дъб и PVC кантове, намазани с полиуретаново лепило за перфектно уплътнениеДекоративен повдигнат плот и предна дъска в черноИнтериори, проектирани за интелигент..
1,500.00лв.
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.