Menu
Вашата количка
Продажба на висикокачествено професионално фризьорско оборудване на най-ниски цени!

Постелки за инструменти

Модел: AS-129176
Бръснарска, защитна повърхност в малък размер. Защитната повърхност е подходяща, както за бръснари, така и за фризьори. Повърхността е от материал, който не се плъзга и можете удобно да поставяте принадлежностите си. Високо качество, изработена от дебела гума. Намалява вероятност..
35.00лв.
Модел: AS-129179
Постелза за фризьорски/бръснарски аксесоари - ножчеЗащитната повърхност е подходяща, както за бръснари, така и за фризьори. Повърхността е от материал, който не се плъзга и можете удобно да поставяте принадлежностите си. Високо качество, изработена от дебела гума. Намалява вероятностт..
50.00лв.
Постелка за фризьорски аксесоари - средна Постелка за фризьорски аксесоари - средна
Предварителна поръчка
Модел: AS-129177
Бръснарска, защитна повърхност в среден размерЗащитната повърхност е подходяща, както за бръснари, така и за фризьори Повърхността е от материал, който не се плъзга и можете удобно да поставяте принадлежностите сиВисоко качество, изработена от дебела гума Намалява вероятността от драскотин..
40.00лв.
Постелка за фризьорски аксесоари Barbertop Постелка за фризьорски аксесоари Barbertop
Предварителна поръчка
Модел: AS-136918
Неплъзгаща се и предпазваща подложка за фризьорски аксесоариВисоко качество, изработено от плътна гумаОграничава възможността от надраскване по аксесоарите и плота на масата, оборудвана е със силни магнити, които държат бръсначите и аксесоарите на определено мястоЛесно се почиства под течаща вода..
96.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.